EWS ANALYZER

Figyelem! Kérjük minden EWS Analyzer tulajdonos frissítse készülékét az alábbi linken található programmal. Másként nem tudja használni a kiadásra került új 4.0.0 szoftvert!
EWS Analyzer Device Update Setup

Az emberi testmező felmérése másodpercek alatt, hogy részletesen megnézhesse, hogyan hat az energia, az életmód és az érzelmek a testre.

Egy élő szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs, illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek, majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet.

A készülékre 3 év gyártói garanciát vállalunk! (Normál használat esetén és a garanciális feltételek betartásával)

Az EWS Analyzer készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, - még a betegség kialakulása előtt - képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

Mi ezt nevezzük valódi prevenciónak!

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak a test állapotára, hiszen eltérő mintázatot mutatnak, ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik. Amennyiben meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, akkor nagy eséllyel meg tudjuk határozni a test állapotát is, illetve az elektromágneses hullámok összehasonlításából következtetni tudunk rá.

1975-től technikailag lehetővé vált, hogy a sejtek ultrafinom bioelektronikai jeleit mérjék. Az eredmények azt igazolták, hogy a beteg sejtek más impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek. A számítástechnika nagyfokú fejlődésének köszönhetően az 1980-as évektől lehetővé vált az egyes sejtek/szervek elektromos tevékenységének mérése, összehasonlítása.

MI AZ EWS ANALYZER?

A készülék/program használatával a pillanatnyi energetikai állapotunkat mérhetjük fel.

Az EWS Analyzer több mint 100 év tudományos kutatását és technológiáját párosítja modern algoritmusokkal. A készülék integrálja, a bioinformatikát, elektronikát, és egyéb tudományokat. Elméleti alapja a quantum fizika. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelő személy a tesztelt személy energetikai állapotáról kap egy képet. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak. Az EWS Analyzer használatával végzett vizsgálat noninvazív és gyorsan képes felmérni az emberi test működését.

Hogyan működik az EWS Analyzer készülék?

Az EWS Analyzer készülékben levő frekvencia mintázatok – mint referencia értékek – kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.

Az EWS Analyzer előnyei:

 • Kevesebb, mint egy perc alatt szolgáltat információt a test energetikai állapotáról.
 • Rendkívül könnyen és gyorsan láthatóvá válnak a szervezetben végbemenő folyamatok, még azt megelőzően, hogy biokémiai vagy strukturális szinten a problémák megjelennének.
 • Paraméterenkénti javallat hozzáadási/szerkesztési lehetőség, opcionális megjelenítéssel.
 • Adatok mentése/betöltése/átvitele akár egyetlen személy esetén is.

Az EWS Analyzer-t meglepően könnyű használni

A fejlesztéseink során végig arra törekedtünk, legyen szó bármelyik készülékünkről is, hogy könnyen kezelhetőek legyenek. -Az EWS Analyzer-re is érvényes ez. A készülék egyszerű, gyors, gazdaságos és könnyen – bárki által – kezelhető, az eredmények értékelésében a paraméterekhez kapcsolódó részletes leírások nyújtanak segítséget.

A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzi a Analyzer készülék. Mérési pontossága elérheti akár a 90%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható.

A kevesebb, mint egyperces elemzés eredményeként képet kaphatunk a tesztelt személy pillanatnyi és irányadó állapotáról, mintegy 32 féle csoportba sorolt felmérési területen.

A készülék lehetőséget teremt, hogy az analízis eredményétől függően az EWS Freq készülékek nyújtotta lehetőségeket a leghatékonyabban alkalmazhassuk.

Az EWS Analyzer felmérési eredményei alapján a következőkről kaphatunk részletes energetikai információt:

 • Több mint 200 biomarker
 • Energetikai kockázatelemzés
 • Meridiánok
 • Érzelmek
 • Ajánlott EWS frekvencia protokollok

Figyelem!

EWS ANALYZER 2.0 néven forgalomba került és kisebb webshopokban megvásárolható készülék nem a mi termékünk!
A szoftvereinkkel nem használható!
Sem az EWS ANALYZER készüléket, sem egyéb EWS készülékünket webshopban nem forgalmazzuk!

Ajánlott rendszerkövetelmény:

Architektúra : 64 bites rendszer
Operációs rendszer : Windows 10 vagy újabb
Memória : minimum 8GB
Videókártya : DirectX 11 vagy újabb
Képernyőfelbontás : minimum 1920x1080
Beviteli eszközök : billentyűzet és egér
Szabad terület : minimum 3 GB

FONTOS!

 • A készülék a gyártó nyilatkozat alapján nem minősül orvostechnikai eszköznek. 

 • A teszt eredményei csak referenciaként szolgálnak, de nem orvosi diagnosztikus értékűek, így orvosi diagnózist nem helyettesítenek.

Ajánlások