A prevenció hírnökei vagyunk

Az ember életében fontos szerepet tölt be a megelőzés.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy azért, hogy védjük magunkat és szeretteinket, az autóban ülve azonnal bekötjük magunkat. Azért, hogy ne kerüljünk anyagi problémák markai közé, megtakarítunk. Ha a megelőzésre fektetnénk a hangsúlyt, akkora a reklámok is eltolódnának a prevenció irányába. Hiszen csak úgy maradhat fenn bármi, ha olyat kínál, amire van kereslet.

A valódi egészségmegőrzés jelenleg nem fér be a mainstream médiába, így az emberek többsége számára sem igazán fontos.

A médiának véleményformáló hatása van. Ami ott megjelenik, amit ott lehúznak, vagy épp kiemelnek, azt utálni vagy imádni fogják nagyon sokan. Mi ehhez a hatalomhoz képest apró porszem vagyunk a gépezetben jelenleg, de hiszünk abban, hogy azok az emberek, akik megunták, hogy folyamatosan a betegségek után loholjanak, megtalálnak minket.

Professzionális weblapot készítettünk, FB-oldalt kezelünk, országos és helyi eseményeket szervezünk, egyszóval folyamatosan tartjuk, és egyre szorosabbra fűzzük a kapcsolatot Önökkel.

Miért hiszünk mi ennyire a megelőzésben?

Ön miért hisz a biztonsági övben? Vagy abban, hogy jó, ha van megtakarítása? Azért kérdezzük, mert valószínű, hogy nagyon hasonló lesz az Ön válasza a miénkhez.

  • mert biztonságot ad
  • mert megvédhet sok kellemetlen élménytől
  • mert csökkenti a kiszolgáltatottságot
  • mert kiszámíthatóbbá teszi az életet
  • mert a váratlan helyzetekre is lesz válaszunk

Most pedig kérdezzünk meg néhány embert, hogy mi a célja az életben? Mire vágyik igazán? Milyen jelzőkkel, kifejezésekkel fogunk találkozni?

  • biztonság, függetlenség, kiszámíthatóság, egészség, boldogság, elégedettség

 

Még mindig kérdés, hogy miért hiszünk ennyire a megelőzésben?

Az EWS-nél az emberek legnagyobb vágyait segítjük megvalósulni

Mit kezdene, ha az eddigi földi léte során átélt, bekövetkezett betegségekkel eltöltött napoknak a felét MOST egy jó tündér visszaadná Önnek? Legyen ez, mondjuk szerencsés esetben csak 120 nap. Ha 30 éves, ez évente maximum 4 betegen töltött napot takarna. 60 évesen már 240. Vagy vegyünk egy súlyosabb esetet, amikor valaki akár 1200 napot élt meg betegen 30 éves korára. Biztosan Ön is ismer ilyen embert. Az Ő életéből több mint 3 évet vett el a betegség. Ha most visszakapna 1,5 évet, amivel azt kezd, amit csak szeretne… Ön szerint mennyit érne meg ez neki? És Önnek?

Visszaadni nem tudunk, mert nem vagyunk Mindenhatók…

Ami elmúlt az elmúlt, azon mi sem tudunk segíteni. Viszont ami Ön előtt van,  ott számíthat ránk. Ez nem jelenti azt, hogy mostantól egy napot sem lesz beteg, ez nem lenne igaz.

Azt viszont ígérhetjük, hogy a megelőzésbe fektetett közös energiánk az életére vetítve, rengeteg értékes nappal, órával, perccel, másodperccel ajándékozhatják meg Önt.

Hogyan?

  • Megelőzhetjük a komolyabb bajt.
  • Ha már megtörtént, akkor segíthetünk abban, hogy az kevesebb időt „lopjon” el Öntől.

Szeretné tudni, hogy miként?

Akkor egyrészt átolvashatja a megelőzést segítő készülékeink bemutatóit, másrészt meg is várhatja a 3. írásunkat, amely pont erről fog szólni.