A jövőt építjük, és nem a jelenre reagálunk

Blogunk első írását természetesen annak szenteljük, hogy bemutatkozzunk. Nem csak azért, mert így illik, hanem azért is, mert ha Ön megismer minket, mi is megismerhetjük Önt. Ön, aki valamiért érdeklődik az iránt, amit mi képviselünk. Örülünk, hogy szimpatikus az, amit teszünk és mondunk.

Az ember amióta megjelent ezen a bolygón, arra törekszik, hogy az egészsége jól szolgáljon. Persze őseink eleinte kezdetleges módon álltak hozzá ehhez a kérdéshez, de az évek és a sok-sok tapasztalat révén, egyre hatékonyabb megoldásokat találtak.

Vannak olyanok, amelyek az idő martalékává váltak, miközben olyan irányzatok, mint például a sok száz évre visszatekintő hagyományos kínai orvoslás, a mai napig emberek millióit gyógyítja meg a világon. Aztán az iparosodással, a technológia fejlődésével, elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahonnét a nyugati orvostudományt eredeztetjük. Korábban ádáz harc dúlt a két filozófia között. Ma már a diagnosztikán és tüneteken alapuló nyugati és az egységelméleten alapuló kínai irányzat, békésen megvan egymás mellett.

Az orvostudomány jövője: a két irányzat ötvözése

Mi ennél is többet szeretnénk! A jövőt mi sem láthatjuk előre pontosan, de az Energy Wave System-nél meggyőződésünk, és ezért is állítjuk oly biztosan, hogy a két irányzat között sokkal több a hasonlóság, mint a különbség, ezért egymást erősítve, ma még szinte elképzelhetetlen szintre emelhetik az egészség- és szépségmegőrzést.

Ezekre a célokra a mostani megoldások már nem tudnak megfelelő választ adni

A jelenben az „én” fogalma erősebb, mint valaha. Sokkal többet ér az emberi élet, a saját életünk is, mint korábban.

Az emberek célja már nem az egészség, hanem…

Őseink azért akartak meggyógyulni, hogy el tudják tartani a családjukat, ne maradjanak magukra a gyermekeik, házastársaik. Ma már árnyaltabb a kép. Természetesen most sem szeretné senki magára hagyni a családját, de a mai kor emberénél már más mozgatórugók is működésbe léptek.

 • betegségek elkerülése
 • életminőség javítása
 • élet élvezete
 • szépség megőrzése

Miért?

Mert olyan lehetőségek nyíltak meg előttünk, amelyeknek köszönhetően sokkal jobban féltjük az elvesztését. Ma egy ember úgy kiteljesedhet, amire korábban sosem volt lehetősége. Teljesen logikus, hogy ezt a hosszú évek alatt kiharcolt jogot féltjük. Egyre többen mondják azt ma, hogy szeretnek élni. Szeretnek nem csak a munkának és a szükségleteknek élni.

Hanem például…

 • a szépségnek
 • az élményeknek
 • a megvalósításnak
 • egy filozófiának

Mi az EWS-nél ezekre az igényekre adunk, a jelent meghaladó választ

Az emberek gondolkodása megváltozott. A céljaik is átformálódtak. Ezért őket már nem lehet csak azzal motiválni, hogy az egészség fontos. Persze, hogy fontos! De miért fontos? A válasz az életről alkotott képben rejlik, ami már nem a túlélésről, hanem a MEGélésről szól.

Készülékeinkkel ezért nem a jelen kérdéseire keressük a választ, hanem azokra, amelyeket még fel sem tett senki. Mert csak ezzel a szemlélettel lehet…

 • megelőzni a korunkat
 • a betegségek előtt járni
 • tényező lenni a szépségmegőrzésben

 

Az, aki a jelent próbálja megformálni, mindig csak reagálni fog az eseményekre. Mi azt szeretnénk, ha sok, az ember számára kedvezőtlen kimenetelű esemény… meg sem történne.

Ezért mi a prevencióban, a megelőzésben hiszünk. A következő írásunkban ezért ezzel a fogalommal fogunk mélyebben foglalkozni. Köszönjük, hogy megismertél minket! Bízunk benne, hogy hamarosan nekünk is módunk lesz téged megismerni.