Rólunk

Energy Wave System: a prevenció és a teljesebb élet szolgálatában

Korunk egyik legnagyobb kudarcaként éltük meg, hogy a fejlődő orvostudomány ellenére, a társadalom egészségi állapota, a civilizációs ártalmak következtében folyamatosan, drámai módon romlik.

A modern orvos-diagnosztikai módszerek rendkívül pontos képet adnak az emberi szervezet jelenlegi állapotáról, viszont specifikus felhasználási területük miatt, nem alkalmasak a szervezetben zajló folyamatok komplex feltérképezésére.

Az Energy Wave System (EWS) céljául tűzte ki, hogy a legmodernebb biofizikai kutatások alapján, megoldást kínáljon mind a diagnosztikai eszközök, mind a legmodernebb komplementer terápiás rendszerek révén az emberek egészségének fenntartásához.

Cégünk fő profilja az Alacsony Energiájú Lézerterápiás (LLLT), a Kis –és Nagyintenzitású Frekvenciaterápiás, illetve NLS (NonLinear diagnostic System) típusú biorezonanciás rendszerek tervezése, gyártása és forgalmazása. Termékeink a Magyar Trichológusok Egyesületének ajánlását élvezik.

Célunk az emberi életminőség javítása

Készülékeink segítségével lehetőség nyílik arra, hogy felmérhesse pontos egészségi állapotát, és akár megőrizhesse egészségét terápiás eszközeinkkel. Széles termékválasztékunk, mely mellékhatásoktól mentes, mindenki számára megoldást kínálhat.

A személyre szabott oktatási rendszerünk segítségével felfedjük az emberi szervezetben végbemenő folyamatokat, így megfelelő terápiás lehetőséget alkalmazva segíthetünk az emberek egészségügyi problémáin.

Alapelvünk, hogy ötvözzük az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Több kiváló és elismert szakorvossal, gyógyszerésszel és természetgyógyásszal dolgozunk együtt, akik megtapasztalva készülékeink tudását sikeresen ötvözik azt az akadémiai orvoslással, a komplementer medicinával, valamint táplálkozási és életmód tanácsadással pácienseik nagy megelégedésére.

Ismerje meg készülékeink tudását, legyen részese oktatási programjainknak, és vegye saját kezébe egészségét!

„Semmi sem intelligensebb, kreatívabb és erőteljesebb az öngyógyító rendszerünknél... - az egyetlen tényezőnél, amit következetesen figyelmen kívül hagyunk.”

- Deepak Chopra –