Megelőzünk & kezelünk

Szeretnél még azelőtt meggyógyulni, hogy megbetegednél?

Az EnergyWaveSystem (EWS) modern, prémium minőséget képviselő készülékei eddigi tapasztalataink és szakembereink véleménye alapján már a betegség megjelenése előtt is jeleznek, hogy a szervezet egyensúlya felborult, és hogy hol kér segítséget.

Az igazság az, hogy amikor az ember a tünet megjelenésekor felkeresi a háziorvost, már lépéshátrányba került a betegséggel szemben. Ilyenkor már sokszor nagyon fáradtságos, nem ritkán fájdalmas út vezet a gyógyuláshoz. A gyógyulás és a gyógyulás mértékében komoly szerepet játszik, hogy a betegséget mely stádiumban diagnosztizálják.

Ne hagyj időt a betegségnek! Fektesd a hangsúlyt a fájdalommentes megelőzésre! Vigyázz az egészségedre!

Nem akarok időt hagyni a betegségnek!

A szépség belülről fakad!

A betegségekre szeretünk úgy gondolni, mint egy olyan élethelyzetre, amelyet le kell győznünk, és utána nincs dolgunk vele. Ezzel csak magunkat csapnánk be. A betegségeknek, a szervezetünkben zajló kóros folyamatoknak a szépségünk issza meg a levét.

Az aknés bőr, a kihulló haj, a repedezett bőr, bármilyen, a szépségünket befolyásoló tényező, a bennünk kialakuló betegségekből, rendellenességből fakad. A szépségápolás, vagy ahogyan manapság nevezik, a „beauty”… ezért egyáltalán nem csak hiúsági kérdés!

Amennyiben a fentiek rád is vonatkoznak, akkor a szervezetedben káros folyamatok zajlanak jelenleg is, amelyeknek a tünete az, amit magadon tapasztalsz. Szeretnél ezen változtatni?

 

Igen, jobban szeretnék törődni a szépségemmel és a mögötte rejlő okokkal!


Mostantól ne utólag kezeld, hanem előzd meg a betegségeket!

Biztosan hallottál már a prevenció fontosságáról. Az EWS modern, prémiumeszközei lehetővé teszik, hogy gyorsabb legyél a betegségnél!

Minden betegség, komoly bizonytalansági tényező az ember életében. Amikor megbetegszel, gyengélkedsz, sokszor elveszettnek érezheted magad. Amennyiben ez az állapot tartósan fennáll, akár a te, akár a szeretteid anyagi biztonsága is bajba kerülhet.

Térképezd fel az egészségügyi állapotodat, és aludj sokkal nyugodtabban!

Igen, sokkal nyugodtabban szeretnék aludni!

Ajánlások


Tudjuk, hogy a szembenézés a valósággal, nyugtalansággal tölthet el Téged. Mi pontosan ugyanolyan emberek vagyunk, mint Te, ezért teljesen megértjük a félelmeidet. Az EWS egyedülálló technikájával a betegség megjelenése előtt megtudhatod, hogy hol kér a szervezeted segítséget, hogy jó eséllyel megelőzz betegségeket. Ez mit jelent? Esélyed van arra, hogy ne legyél beteg!

Igen, szeretnék vigyázni az egészségemre!

De nem azért, hogy megijesszen, hanem, hogy…


  • Teljesen megnyugodhass, látva a kiértékelés után az eredményeket.
  • Bármilyen betegség esetén célirányosan, a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb kezekbe kerülhess.
  • Az esetlegesen lappangó betegségek a legkisebb kényelmetlenségek árán gyógyíthatóak legyenek.
  • Sokkal tovább élvezhesd a magasabb életminőséget.

Szívesen segítenél embertársaidon is?

Az EWS által képviselt egyedülálló technológia egyre inkább begyűrűzik az orvostudományba. Számos ismert, holisztikusan gondolkodó orvos használja, és véleményük szerint komoly segítséget jelent a megelőzésben illetve a hatékony terápiák összeállításában. Természetesen nem helyettesíti teljesen a hagyományos diagnózist illetve gyógyszeres kezelést, de egybehangzóan állítják, hogy azok a pácienseik örvendenek a legjobb egészségnek, akik élnek ezzel a lehetőséggel, és igénybe veszik az egyedülálló EWS technológiát.

Viszont, ahogyan az összes innovatív technológiára épülő vívmány, az EWS is újdonságnak számít, ezért hatalmas lehetőségek vannak benne. Meggyőződésünk, és az elmúlt évek eredményei is azt mutatják, hogy ez fokozódni fog, hiszen az eredményeket látva, már nem egy komoly szaktekintély, orvos állt az EWS készülékei és a mi filozófiánk mellé.

Ezért keressük azokat, akik megismertetnék a technológiát az emberekkel, és akár saját példájukon keresztül vinnék a technológia jó hírnevét a világban. Mert az egészségügyi intézmények kígyózó soraiban ragadt emberek egészsége nem játék. Segítsünk nekik!

Ehhez egy olyan üzleti lehetőséget társítottunk, amellyel akár 1 év alatt, egy igazán kényelmes és teljes élet alapja is megteremthető.


Kapcsolat

Legújabb szakértői írásaink

A fájdalommentes és hatékony megelőzés pillérei

EWS Analyzer, EWS 3D NLS, EWS lágylézer Az előző két írásunkban már megismerhette azt, hogy mi miben is hiszünk. Azt, hogy mi mentén építjük fel az …

Elolvasom

A prevenció hírnökei vagyunk

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy azért, hogy védjük magunkat és szeretteinket, az autóban ülve azonnal bekötjük magunkat. Azért, hogy ne kerüljünk anyagi problémák markai közé, …

Elolvasom

A jövőt építjük, és nem a jelenre reagálunk

Blogunk első írását természetesen annak szenteljük, hogy bemutatkozzunk. Nem csak azért, mert így illik, hanem azért is, mert ha Ön megismer minket, mi is megismerhetjük Önt. …

Elolvasom