EWS masszázssisak

Tehetsz a hajhullás ellen

A hajhullás nem megállíthatatlan többé

Biztosan Te is tapasztaltad már, hogy a felgyorsult életmód, a minket érő stressz miatt egyre többen kopaszodnak. Persze a genetika is szerepet játszik ebben, de a külső tényezők fontosságát eddig mélyen alábecsülték. Az is tévhit, hogy a kopaszodás jól áll a férfiaknak. Amennyiben megkérdezzük őket, szinte mindenki visszasírja a dús hajkoronáját.  Nőként pedig egyenesen tragédiaként hat az emberre, ha csomókban hullik a haja.

A probléma ma már olyan méreteket öltött, hogy a világon számos helyen kutatják ennek az okát. Több komplex vizsgálat mutatott rá arra, hogy a lézerrel eredményesen le lehet lassítani a kedvezőtlen folyamatokat.

A szoftlézer most is a segítségünkre siet

A hajnövekedést serkentő EWS szoftlézeres Masszázssisak a legújabb trichológiai (hajgyógyászati) kutatások eredménye.

Miért hatékony a szoftlézer?

Mert serkentheti a mikrokeringést. Így a kapillárisokban nagyobb mennyiségű oxigén, aminosav, tápanyag, nyomelem és vitamin áramlik a hajhagymákhoz.

Ez miért fontos?

A hajszálak erős, egészséges és gyors növekedéséhez, nagy mennyiségű tápanyagra és energiára van szükség. Azért is speciális terület a fejtető, mert nem található rajta muszkolatura (izomzat), ezért kevesebb a mikrokeringést stimuláló mozgás. A szoftlézeres Masszázssisak pont ezeken a területeken hat, ezáltal kíméletesen fokozza a mikrokeringést.

A célpont: a nyirokkeringés csomópontjai

Amennyiben Te vagy szeretteid érintettek a hajhullásban, kopaszodásban, akkor biztosan kipróbáltatok már néhány hajnövesztő szert, vitamint. Természetesen ezek tartalmazhatnak olyan hatóanyagokat, tápanyagokat, amelyekre valóban szüksége van a fejbőrnek, a hajhagymáknak, de a tapasztalat azt mutatja, hogy ez önmagában még nagyon kevés. 

Az EWS szoftlézeres Masszázssisakja akár önmagában, vagy az említett szerek, vitaminok hatását kiegészítve is segíthet. A lézersugár mindenféle mellékhatás nélkül jut el a nyirokkeringés csomópontjaiba, ahol már valóban mérhető változás érhető el.

Mi történik, ha a fejbőrben nem megfelelő a nyirokkeringés?

Salakanyagok, toxinok, pangó folyadékok halmozódhatnak fel a fejbőrben, ami többek között a megfelelő mikrokeringést is gátolja, mivel a szövetközi nyomás megemelkedik, így az artériás kapillárisokból kevesebb tápanyag áramlik ki a hajtüszőkhöz, és a vénás kapillárisok kevesebb méreganyagot tudnak felvenni és elszállítani a fejbőrből. Ez nem éppen ideális környezet a hajhagymáknak!

Az EWS szoftlézeres Masszázssisak ennek a folyamatnak vethet véget. Fokozza a nyirokkeringést, és ezáltal megindulhat a méregtelenítés, javulhat a fejbőr és a hajtüszők működése, ami gyorsabb hajnövekedést is eredményezhet.

A készülék kettős hatása akár meg is kétszerezheti a hajnövekedés sebességét!

Nat.Med. Hosszú Orsolya - Trichológus, -Fitoterapeuta -Trichoestetica szaktanár

Mi újra reményt adunk azoknak is, akik már végleg lemondtak a fejbőrük és a hajuk egészségéről!

Ajánlások